Megrendelés módja

A megrendelések nagyon egyszerűen, az "Árak, megrendelés" menüpont alatt elérhető online űrlapon keresztül adhatók le. A pontosság és nyomonkövethetőség miatt a megrendelések leadására mindenképp ezt a módot javasoljuk.

A leadott megrendelésről a rendszer a megadott e-mail címre azonnal (esetleg néhány órán belül) egy automatikus visszaigazolást küld. (Ha papír formátumú dokumentum formájában is szükség van rá, a levelet ki tudják nyomtatni.)

A beérkezett megrendelést néhány napon belül feldolgozzuk, és feldolgozásáról értesítést küldünk. Amennyiben esetlegesen néhány nap elteltével mégsem kapna választ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szállítási, fizetési feltételek

A megrendelt anyagokat postai úton juttatjuk el. A postaköltség 50 %-át kiadónk viseli.

Az árlistán feltüntetett egységárak nettó összegek, melyeket 27% ÁFA terhel. Ezért a megrendeléstkor a számlázási címhez célszerű olyan kifizető nevét megadni (Városgondnokság, GAMESZ, Önkormányzat), aki vissza tudja igényelni azt.

A csomagok ellenértékét átutalással, vagy csekken keresztül lehet kiegyenlíteni, 10 munkanapos befizetési határidővel.

Kérjük, a megérkezett anyagot mindig ellenőrizzék. Ha esetlegesen hiányt tapasztalnak, 1 héten belül jelezzék, valamint addig ne fizessék ki a szállítmányt, amíg a hiányt nem pótoltuk. Egy hét elteltével már nem áll módunkban panaszt elfogadni.